kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, October 28, 2008

back pack yg agak convenience..

|
tgh aku dok belek2 mr lappy aku tuh, kak nora masuk dalam bilik aku

boring tgk aku dok godek2 blog, dia pun belek2 aku nye dell back pack



"wahhh..ade byk compartment ar leh letak.."
"a'ah.."
"e eh...ade siap letak tempat henfon ar sekali.."
"eh yeke..kat mane..?" ~ xtau lak aku ade..
"ni ha..kat sini.."
"ha a lah...ishh aku pun x perasan le..dr ari tu sibuk ngan geodek2 lappy jek..back pack nye pun x perasan aku dia ade mende2 camni..ermmm..bestt nyerrr..bagusss arr dell ni..mmg menyenangkan betul2 lah.."



see uolss...sgt senang kan?
imagine kan kite tgh bawak lappy tu ngan back pack nih
pastu henfon letak jek kat situ..
sgt mudah kalo ade org calling2.. ;)



mrs e

3 comments:

DYLA said...

fuyoo, pasni naja leh la angkut lappy ke mana sajer ek...

aFkaR'z said...

hati²..

sangat mudah jugak untuk orang seluk jer kat situ....

~~just to remind

Tulip said...

kalu naja pakai backpack, x ayu dah laa naja hehehhe.. :D