kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, October 22, 2008

layout

|





try jek..


mrs e

3 comments:

aFkaR'z said...

lawa yg ada bunga² tuuu... tapi nak kena letak carpet kat tengah supaya tulisan tak confuse ngan bunga²..

zura said...

rajin betul ko yek shima ....aku dah berkurun kot tak up date blog aku nih ha ..lg satu rupanya de gak yg org baca blog ...aku ingat suka2 je buat..hehhehe apa2 pun tq sebab tlg aku up date kan blog aku..sebab aku langusung x reti nak buat ..asyik busy dng kerja2 aku yg sepanjang tahun tak abis2...ha shima boleh la suruh kawan2 ko komen kat blog aku ..leh aku kawan dng kawan2 ko http://cikzura.blogspot.com/

chuckiesd said...

i preferr yg no 1 tu...simple...but still nak pakai color tu ker..kalau tukar color lain tgk pegi die camner?