kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, October 23, 2008

hati yg tersentuh...

|
hati sape yg tersentuh??

hati aku lerr...sape lg..

sbbnye kan,

salah ke aku berblog?? salah ke?!!!!

gini citenyer..

pg td mcm biasa aku akn on Ym..
n tuk 2-3 ari kebelakangan ni, aku nye status Ym adalah

"sori kengkawan..blog aku ditutup wat sementara oleh blogger kerana di suspek sbg spam-blog..harap maklum..(arghhh...sengall betul..byk nk update nih..tensennnn!!!!)"

pastuh, pg td ade le sorang minah ni Ym kat aku..
aku namakan namanye sebagai minah aje lah ye..

ni antara kata2 yg dia taip kat situ..

Minah: haha..suspek(blog-spam)
Minah: tutup je blog tue..
Minah: lg pon bhy letak pics kita sne cni
Minah: kang dinanyer dek pc heker
Minah: br hang tau
Naja NN: xdelah
Minah: skg dunia da smkin canggih
Naja NN: cume suspek je tuh
Naja NN: ape nk takut sgt
Minah: hehe
Naja NN: skrg dunia dah maju
Minah: bkn mslh tkt
Naja NN: org dah x pakai diari buku...org dah pakai diari maya
Minah: sedia pyung sblm ujan
Minah: pastu smua org tau
Minah: blm kne blh la ckp
Minah: kang da kne br nk tengadah
Naja NN: alah...kalo takut2 mmg x yah le nk wat
Naja NN: tp akak x mcm tu, sbb tu lah buat..
Naja NN: apa kisah dgn org sekeliling
Naja NN: yg penting kite happy, sudah
Minah: hmm
Minah: ye lah
Minah: akak kan mmg sk meng-zposkan diri
Minah: x-pos
Minah: ............
Naja NN: mmg..tau pun
Naja NN: yg penting kite x kaco org sudah lah
Minah: bagus la kalo da tau
Minah: hehe
Minah: xnk jln2 p KL plak ke?
Minah: kakak akak kan ade kt kl kan.?
Naja NN: xde benda nk ke sana
Naja NN: kalo ade hal jek baru g
Minah: smbil 2 leh mlwt umah kak nor..
Naja NN: xde hal maleh nk g
Minah: hmm..
Naja NN: duk kat sini ag best
Naja NN: tenang jek
Minah: mlwt diorang ke..
Naja NN: sana crowded
Naja NN: x suka r g tempat2 camtu
Naja NN: lepak2 umah jek
Minah: ekelleh..
Naja NN: eh, akak nk p minum pagi ni
Minah: susah r xnk + org ~ **suka2 ati dia jek ckap aku xnk campur org..
Naja NN: nnt2 sambung ag la
Naja NN: membe da tunggu tu
Naja NN: bye2
Minah: orait..

**time tu aku lum nk g rehat pun sebenarnye, tp malas ah nk layan org camni..beh baik x yah layan aje kann..

kenapa dia ni 'jaki' sgt dgn aku..
sukati aku lah nk buat blog ke ape..
aku bukan menyusahkan org pun kan..

kalau aku nk letak gambar pun, ape salah nye..
bukan aku letak gambar org lain, aku letak gambar aku jek..
itupun dia nk susah..

pastu, nk lak ckp aku x campur org..
ape maksud dia?
kenal ngan aku pun lum kenal habis2 an
pastu nk ckp2 ikut sedap mulut dia jek..
x puas hati betul aku kat org yg mcm ni..

pastu aku siap ngadu2 kt mr e
mr e ckp mungkin dia lum matang kut **mr e mmg kenal ngan minah ni
lau nk ikut kan belum matang, xkan lah da sibuk2 nk kahwin...

org mcm ni beh baik x yah layan...

:-{



mrs e

3 comments:

aFkaR'z said...

sebab letak gambar ker blog jadi spam?? (hotak blur..)

betul ke cenggitu??

mrs e said...

xlah..

bukan sbb letak gambar kite nye blog jd spam..
sbbnye lau nk ikutkan, blogger lain pun ade letak gambar byk2 dlm blog kan
si minah tu takut le gamba dia kena curi n super-imposed kut..
sbb tulah dia ckp cenggitu..
wahh..si minah tu perasan artis kejap agaknye..
cam glamer org nk curi2 gamba dia..

tp tulah, xtau nape..

-malas nk pikir-

chuckiesd said...

mungkin ader sesuatu yg die tak puas hati tu...samaada dengan awak apaun dengan blogger yg lain..tak pun die sakit hati sebab blog awk ramai pengunjung...lantokkk laa die..janji kiter tak kacau orang...