kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, October 31, 2008

i'm so confused...

|
uishhhh...
uolsss..tolon..tolonnn...
aku tgh konpius.. ('?')

cam gini..
lau korang nk tau, sampai sekarang 'traffic lite' merah x muncul2 lg..
selalu nye cycle peot aku around 29-32 ari jek..
kalo x 29, 30, pastu 31..
n paling lama pun 32 ari jek..

kalo bulan ni cycle 30 ari, kadang bulan depan jd 29..
kadang sama lg cycle bulan depannye..
kadang berubah2..

tp mmg aku x penah pun walau sekali miss peot aku tuh
mmg konpem akan muncul gak tiap2 bulan
even masa zaman aku anak dara lg..

tp kan, bulan ni dah nk masuk cycle yg ke 40 ari pun, peot aku x kunjung tibe..
sbb tu lah aku ckp aku expecting for something..

n membe2 (suzi & dyla) suh aku cek cpt2
bukan ape, kalo ade kan senang..
boleh berjaga2 kan kalo nk wat keje2 berat tuh..

n walaupun takut2, aku try cek jugak
lgpun memandangkan dah delay lama dah nih..

tp kan...
the result is -VE!!!!

tu yg aku jd konpius tuh..

menambahkan konpius aku lg..
aku x rasa pun tande2 peknen ke hape kat diri aku nih..

erm..korang2 yg berpengalaman..share r something ngan aku ni..


**updated >> huhu..setelah berangan2, akhirnye kuar gak aku nye peot pada ari yg ke 39 menjadikan cycle aku 38 hari (cycle paling lama wat masa ini)..xpelah kan..belum ade rezeki lagi..



mrs e

4 comments:

ija said...

naja g check kat doc la..insyaallah adalah tu kot..

Tulip said...

haa ...dah terr'sama'kes sama cam bb dh...lewat 3minggu,buat UPT1 -ve, UPT2 -ve lg..last2 dkt nk raya xleh posa..

ntahlaa,2 bb pun xpaham knapa jd mcm ni..pun konpius :D

zura said...

tak pe lah shima... ada hikmah tu

PuteriSatu said...

salam kenal dari akak n family...maybe ketidakstabilan hormon kot dik...insyaallah ada rezeki tuh...