kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, October 24, 2008

jeng..jeng...jeng...'sesuatu' itu...

|
ahaks...
etry b4 ni kan aku ade sebut 'sesuatu' tu dah tibe kan..
so, inilah dia sesuatu tuh..

introducing my new lappy..



dell inspiron 1525..aku amik kaler brown..

balik tuh mmg x menang tangan le gayanye aku n mr e
balik2 jek terus pasang router modem+wifi..
oh ya, router ni aku beli masa kuar mkn tghari ngan mr e..

mana nk pasang router, mana nk bukak kotak courier tu..
tp muka ttp senyummmmmm jekkk..
muka happy lah katakan.. ;P

pas siap pasang2 sume..
terus jek bukak kotak lappy aku tu
igtkan nk le amik video, mcm aku tgk byk kat youtube tu masa diorang dpt lappy dell nih..
tp cam malas la pulak..
plus, pencahayaan masa tu agak kurenngg sket, sbb lampu aku kat living room tu x idup..

jdnye, mana yg sempat jelah kan
ni la sket2 gamba yg aku snap..

isi dalam kotak..

bag pack dell..

segala cd2 software dan kabel2..

itu dia...lappy aku..*suke*


opss..lupe nk brtau, aku beli lappy ni tru' online jek
senang, mudah n cepat..
lg 1, kite leh custom ape yg kite nk tuk lappy kite tu..
nnt aku cerita lak pasal details dlm lappy aku lak yer..


p/s : rupe2 nye, viruspadu pun ber'lappy' baru gak saing2 ngan aku..beh kurang nk serentak le belinye..aku dpt ari isnin, vp dpt ari ahad (lau x silap aku...)




mrs e

4 comments:

aFkaR'z said...

berapa riban?? nanti kasitahu erk...

e said...

lau ada rezeki ag nx li xps red edition..

chuckiesd said...

uuu laptop baru...baguss...betul beli online lagi senang..bley customize...Dell pun support bgs...

DYLA said...

naja, dah puas godek ke lum tu??