kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, October 29, 2008

letihhh...

|
adoiii...letihnyer..
da cuti bape ari sejak sabtu tu, pastu dah kena keje lak..
x bestt betul lah..

dah le semalam balik lambat gak..
aku ot sampai kul 7.30, siapkan keje sambil tunggu mr e siapkan report inventory..
balik umah dah malam..
mandi manda, makan2 dah kul 10..

alahaiiii...cepat nye masa berjalan..
bosan nk tgk tv, aku jln2 kat blog2 member2 lak..

tp letih ar badan aku nih..
letih betul..
nk post n3 baru pun cam malas2 jek nak menaip..

kenapa ek aku letih...?
entahlah..


p/s : i'm expecting somethin'...harap2 ade good news.. ;P



mrs e

4 comments:

Nekmatuzzura Ubaidari said...

emm aku pun tidok awal semalam, kul 10 dah tido sebab tgk tv tak de yg best ..ceh, ingat nak tengok goust whisper tapi lama sangat nak tunggu kul 10.30 last2 aku tarik je bantal..nak tgk cite tamil x de sub title pulak..ishhhh...

DYLA said...

naja,
if u're expecting, better careful.. jgn la letih2 sgt.. bwk rehat2...

better check ok.

aFkaR'z said...

asyik tunggu gud news ajer niii.... kekekeke

ija said...

wah naja..kalo ada gud news tu, alhamdulillah...