kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, October 31, 2008

sepi seketika..

|
sori lah uols..
semalam aku ngapdet sket jek..
1 entry jek..
oklah drpd xde kan..
at least sape2 yg rindu kat aku, leh ar tgk gamba aku tuh puas2..hehehehe

bukan ape..
smlm mood aku mmg PANASSSS..

aku tgh bengang ngan sorang membe keje nih
perangai cam haprukk..

dia nih jenis perangai suke kondemkan org lain tuk kepentingan diri dia sendiri
pastu suka kipas boss

semalam masa meeting, boleh x dia ckp staff2 yg lain x buat keje?!!!
dia ckp kitorg nih tau duduk depan pc jek dr pagi sampai petang..
pastu nak lg best, dia kata kitorg duk depan pc nih pun bukan wat keje, tp surf internet..

punyelah BENGANGGGGG staff2 yg lain..
termasuk lah aku..

pastu dia ckp, kitorg xnk support dia wat keje..
kan B*D*H namanye tuh..

dah tentu2 le masa kitorg2 ni apply keje mmg skop keje kitorg kena ngadap pc
dah tentu2 le kena ngadap dr pagi sampai ptg
pastu kalo keje kitorg ni asyik nk support wat keje dia aje, abis keje kitorg nih ade die nk tolong buatkan?!!!
pastu boleh lak ckp, kalo kitorg xnk support dia, serupe gak mcm dlm 1 kompeni ni dia sorg jek yg wat keje..
kalo dia ckp mcm tu, bermakna ngan boss2 aku sekali tu lah x wat keje kan?

ramai budak2 trainee yg masuk dept aku nih berenti sbb dia
sbb x tahan ngan perangai dia
pastu suke tekan budak2 baru..
yg boss aku ni pun 1 hal, dah tau mcm tu, masih lg nak simpan org macam ni
b*ng*k2 jek termakan n ikut cakap dia..

padahal level dia x seberapa..tp pandai2 nk ajar org lain lak
geraaammmm aku..

tu lah pasal aku diam untuk seketika
sbb org kata; lebih baik diam ketika sedang marah..sbb bile kite tgh marah, akal x boleh berfikir dgn rasional..
takut aku meroyan habis2 an lak tulis pasal dia kat sini..

GGggrrrrr...


p/s : ape punye perangai le org mcm ni..



mrs e

0 comments: