kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, October 24, 2008

yg ditunggu dah tibe...

|
ni cite ari isnin okeh..
korang pun tau nape banyak entry aku tertangguh kan..(malas nk citer pasal mende tu lg, wat sakit ati aku jer..)

pagi2 ari isnin tu, mmg aku g keje ngan semangat yang berkobar2
sebab nye, 'sesuatu' yg aku tunggu2 selama ni akan tibe ari nih..

n aku dpt info, 'sesuatu' aku tu akan sampai dlm office hour
di antara pukul 9pg-5ptg camtuh..

so, masuk je keje aku terus wat keje cam biasa
tp dlam kepala ni asyik memikir pukul bape agaknye 'sesuatu' aku tu sampai..
muke menten jek, tp rupenye dlm kepala dok pikir benda lain.. keh keh keh..

tup2 dlm kul 9.30 cenggitu,
tipon atas meja aku bunyi..

"hello.."
"kak, nnt suh abg e g ke depan, amik barang courier utk dia.."
"ha okeh2.."

wahhhh..punyelah hepi nye aku masa tu..
suke bangett...
meleret2 jek senyum..
sbb aku tau 'sesuatu' yg aku tunggu2 tu dah tibe..

aku pun apelg, cepat2 suh mr e g depan amik 'sesuatu' tu..

pastu mr e tunjuk kat aku resit nye..


n ptg tu kitorg balik awal..sbb banyak benda nk wat..
hehe..


ape 'sesuatu' tu, tunggu next entry yerr...


mrs e

2 comments:

DYLA said...

fuyooo..
jeng jeng jeng..

aFkaR'z said...

nampak cam seat keter wira.. ngeh3x..

seat keter plak yang aku komen? apa raaaa....!

camne tahu? dah ari² aku pun naek keter wira gaaak...

aku tak pandai IT, so tak pandai nak memandai² teka