kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, November 26, 2008

10 facts about me..

|
dapat tag dr amy lg..inilah jawapan tag aku tu yerr..

Rules & Regulations:

#01 : Each player of this game starts off with 10 weird things/habits/little known facts about yourself.

#02 :People who get tagged need to write a blog of their own 10 weird thing/habits/little known facts as well as state this rule clearly

#03: At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their names

#04: No tags back!


Answers:

  1. aku mmg jenis setia pada yg satu..contohnye, aku mmg ade cawan/gelas khas aku sendiri yg aku jek boleh pakai..kiranye kalo aku nk minum mmg aku akan pakai gelas tu je, xmo gelas lain..kalo xjumpe kat mana, sanggup x minum dulu n cari gelas tu sampai dapat..
  2. aku mudah terasa..tah lah..ade org kata aku ni sensitif..
  3. kuat sgt merajuk..pantang salah sket, mesti nk merajuk
  4. lau makan lak, mmg lambat gilessszz nk abis....xtau kenapa..kadg2 makan nasi boleh mencecah hingga ke 1 jam lamanya..ditambah lak kalau sambil makan sambil tgk tv..alamatnye lagi lambat le nak abis nasi dalam pinggan tu...
  5. paling x suke nak wat ape2 without planning..memang x suke wat sesuatu 2 secara mendadak..lau nk g memana pun, at least mesti da plan 2-3 days before..(sbb aku da leh set kan kat kepala camne nk arrange masa, camne nak atur schedule lau nk kena settle keje2 b4 nk g tuh..) kalau ade org yg nk ajk g memana secara mendadak..alamat kirim salam jela jawabnye.. **kecuali hal2 kecemasan la...
  6. paling lambat lau bersiap..lau bersiap nk kuar, even aku yang mandi n bersiap dulu, tp at the end mesti jadi orang yg terakhir siap..tah belek ape pun x tau.. membe2 yg da biasa nk kuar ngan aku pun da tau da habit ni, siap diorang bajet masa sendiri untuk aku..lau nk kuar kul 2.30 ptg, diorang brtau kat aku nk kuar 2.00 ptg..(sbb tau mesti aku lambat punye..kiranye 30 minit tuh masa kecemasan r...)heheh..sekarang da jarang kuar ngan diorg, tp ari2 mr e lah jd mangsa tunggu aku yg lambat nau siap2 nk g keje...ampunnnnn banggg...
  7. sgt x suke kalo ade org yg kaco barang2 aku/baju or ape2 lah hakmilik aku without any permission dri aku..
  8. suka sgt tido..kalo org suh aku tido, ibarat org mengantuk disorongkan bantal lah umpamanye..
  9. kdg2 aku ni cepat marah juga..lebih2 lagi kalo aku tgh pikir n wat ssuatu benda, pastu org lain dtg suh aku wat menda lain n push2 aku nk cepat lak..mmg x kena masa la dia, mmg 'kena' punyer... (tp sebagai seorg pompuan, x elok kan kalo aku slalu perangai mcm tu..)
  10. kalo org yg x bape/belum kenal aku, mesti kata aku ni sombong..sebenarnye aku bukan sombong..tp bila aku dlm keadaan biasa..(mood senyap) mimik muka aku mmg masam..mcm muka nk marah jek..tp itulah hakikatnye..dah mmg ghupe camtu..nk wat camne ye x..sebenarnye aku ok..kalo dah kenal aku, n kepala pun boleh 'ngam', mmg x menang mulut lah nk berlawan ckp ngan aku..hihi
okeh..dah siap pun..
so, aku nk tag org len lak..tp aku nye tag ni special edition sket..aku tag 5 org jelah ye..
dan 5 org yg kena tag itu adalah org yg aku bg award semalam.. (tiru amy nih..)

  1. http://chamang.blogspot.com/ ~ ija
  2. http://tulip-thewhitestar.blogspot.com/ ~ tulip aka bb
  3. http://cikzura.blogspot.com/ ~ nik
  4. http://asleez-asrolareleez.blogspot.com/ ~ areleez
  5. http://ladyarween.blogspot.com/ ~ arween
untuk yg tersenarai, rajin2 kan diri lah ye wat 'homework' dr aku ni.. ;)



mrs e

1 comments:

ArELeEz said...

tq kerana m'tag.. ha3.. ;P