kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, November 13, 2008

bahan bacaan aku time aku dilanda keboringan...

|
tau ape aku buat kalo aku boring2 n rasa nk membaca sesuatu?
haaa...ini lah bahan bacaan yg aku suke.. :D


ari tu masa g kedai buku mamak aku rembat 3 sekali..
2 buku conan n 1 majalah gila-gila..

yg ni mr e punye majalah


aku rasa best tau baca buku2 camni..
leh ilangkan tensen aku gitu..

n sbb sebenarnye..
sbb aku ni minat membaca..hehe..

x percaya?
nape lak x percaya, sbb buktinye aku mmg rajin baca blog2 korg tau wpun kdg2 aku x tinggalkan sebarang jejak..
=P



mrs e

3 comments:

sz said...

hahaha..gila-gila ni wujud lg ye ma..aku dah lama GILA x baca...tp mmg est kartun2 nya...dl kecik2 mmg layannn

Anonymous said...

kartunis asan dah xda.dia ni yoshito usui malaysia.jaki jipang dan pendekar jaki kelakar gila lawak dia...

aFkaR'z said...

pinjam collection conan leh?
hehehehehe...!