kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, November 24, 2008

dapat award...!! first time nih..sukerrr nyerrr...

|

thanks to amy sbb bg aku award nih..
n thanks jugak sbb blog aku jd antara blog yg dia suka tgk..
saaaayyyyyaaaaannnnnggggg amy..
kiss sket muah muahhh... hehe

sebenarnye x sangke pun nk dpt award2 nih
selalu tu aku tgk2 blogger len dapat..tp aku x kisah pun..

sbb nye, aku pun baru sgt2 dlm dunia blogger nih
kalo dihitung2, x sampai 6 bulan pun aku dlm dunia blog nih...

award nih mmg kira penghargaan lah wat diri aku semenjak menjadi seorang blogger..
sbbnye, aku rasa aku x layak lagi dapat BEST BLOGGER nih

apepun, thanks to uols di luar sana yg byk support aku tuk meneruskan aktiviti berblog ini wpun kita x pernah jumpe apelg beramah mesra secara 'live' gitu..

so, aku nk lah pass gak award nih pada blog2 yg aku suka baca n jengah tiap2 ari..

  1. http://chamang.blogspot.com/ ~ ija
  2. http://tulip-thewhitestar.blogspot.com/ ~ tulip aka bb
  3. http://cikzura.blogspot.com/ ~ nik
  4. http://asleez-asrolareleez.blogspot.com/ ~ areleez
  5. http://ladyarween.blogspot.com/ ~ arween

aku pilih lima jelah yer..sape2 yg tersenarai, sila amik award masing2 tuk ditepek dlm blog korg..
daaaa...



mrse

3 comments:

Tulip said...

tulip pun dapat award yaa :D
tulip bangga...hehehe


nota: tapi sedar blog pun tak seberapa :D

aFkaR'z said...

sayang kamu juga!! (pelat indon tau)

hehehehehe

keep in touch ya!

ArELeEz said...

yeay2..!!! dpt award! tq2 daun keladi, sok lusa, jgn malu2, jgn segan2, kasik la lg! he3...