kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, November 26, 2008

demam berblog..

|
kan ari tu aku ade ckp yg Ym aku ngok ngek kan..
skrg ni dah ok pun..
sukeeee... :D

n ari tu pas dah ok, aku Ym ngan amy..
tanye dia camne nk wat status yg berlink ngan kite nye blog tu..
alahaiii...rupenye senang jek..
cuma taip kite nye add tu selepas status kite..

contohnye..status ari ni korg nk tulis "xde mood"
then, taip la kat situ xde mood diikuti http://blogkorg.blogspot.com/
camtu jek..senang kan?
ari tu kalo aku xyah nk uninstall pun boleh..

dan sbb aku link kan status aku tu lah, membe2 sekerja aku dah tau yg aku ade blog!!
mmg b4 ni xde sorg pun yg tau aku ade blog, sementelah aku mmg xnk pun bgtau kat diorg..
tp ari tu aku leh terlupa lak..so diorg jengah le blog aku melalui Ym aku tu..

dan2 tu lak ade sorg membe ni (pangkat adik arr sbb kira bawah umur lg tuh..hehehe..-jgn marah siti..) beria2 nk wat blog jugak..
dia sbelum ni mmg suke sgt baca blog kak red aka redmummy tu..
tp xdelah sampai nk wat blog sendiri..

bile dpt tau je aku ade blog, terus semangat dia berkobar2..
pastu siap suh aku jd cikgu kejap lak tuh..hik hik hik
kelakar sungguh..

n masa g kl weekend yg lepas, anak sedara aku si zakiah yg belaja kat unisel tu pun sibuk nk jugak wat blog..
so, sekrg dia dah pandai berblog jugak..
bertambah lah ahli blogger..hehe
dah, itu aje aku nk brtau..

link diorg nnt2 lah aku jaja k..



mrs e

1 comments:

ArELeEz said...

wah3..! gud2!! 1 p'kembangan yg sihat lg +ve nih! chaiyokk to all bloggerz! ;)