kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, November 3, 2008

family blog..

|
lau korang nk tau..sekarang ni dalam umah aku ade 1 virus yg sedang berjangkit..
ekekeke

nk tau virus ape?
virus nye ialah virus berblogging.. =D

ooohh..sejak aku menjadi blogger yg x berapa nk tegar ni, yelah, sbb kdg2 rajin update, kdg2 malas.. ;P
ramai lak pengikut tegar aku..

mula2 adik aku..
dia dah mula berjinak2 dlm berblogging nih sejak line tenet dah ok kat umah aku..
yela,dulu2 x pakai wireless kan..so susah lah kalo nk pakai ramai2 dlm 1 masa gituu..

pastu tup2 pagi semalam, pg2 tgh aku syok2 tdo tuh..
aku dgr bunyi org kletak kletuk cam menaip sesuatu kat lappy..

aku mmg tau mr e dah bangun sbb awal2 pagi lg org tempat keje dah asyik calling2 dia n dia x dpt nk tdo.. :(
tp ade aku kesah..? ditambah lak keadaan aku yg tgh ber'bendera merah', aku apelg ngan selambanye terus jek tdo..hahaha..ape punye bini lah aku ni..
tp siyess uols, aku leh ngaruk gitu kalo aku x cukup tido..

e' eh..dah ter citer lain lak..
k sambung2 bab td..

pastu mula2 nye aku igt mr e nih tgh menaip komen nk mengomen dlm blog aku..
aku pun biarkan jelah
sbb mr e ni rajin gak tgk ape yg aku blog kan tiap2 hari..

tup2 bile aku bangun tido, dia dah sengih2 kat aku..
aku pun tanye le kenapa..

lahhhhh...rupe2 nye yg dia sibuk kletak kletuk menaip tuh dia wat blog dia sendiri rupenye..
tergelak-gelak le aku..
waduhhh...semua udah terjangkit yaa...

jd nye kat sini aku nk le kasi promote sket blog diorg nih..
harga sedara mara gitu (abang ngan adik kena bayar kat aku nih)..ekekekeke

kalau korang tgk kat tepi belah kiri aku nye side bar tuh..
aku ade tulis my family's blog..
korang boleh jek klik2 kat situ..

atau pun korang boleh g kat sini;
blog mr e >> the e blog
blog adik >> 1001 my life stories


lau korang nk jalan2 ke blog diorg..dipersilakan lah dengan hati yg terbuka.. ;)


p/s : adoihhh...susah gak bile mr e dah minat berblogging nih..terpaksa lah ai tunggu turn nk guna lappy u..huhu~ tp xpe, ai relaaaa....awwwww..kehkehkeh



mrs e

3 comments:

ARWEEN said...

seronok nyer
husband and wife ade blog yer

E said...

memang seronok

sz said...

go go ma & family!