kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, November 5, 2008

maafkan diriku andai aku x sempurna..

|
aku mmg sentimental sket 2-3 ari ni..
n sbb tu le tajuk kat atas tu yg kuar..
tp sebenarnye xtau pun ape kaitan nye ngan entry aku nih..('?')

nape tah, aku rasa cam sensitif sgt2 skrg ni..
sket2 nk nangis..cengeng betul..

bayangkan lah, masa balik keje td..
tbe2 ade kucing nk melintas jalan, n mr e pun brek mengejutlah nk elak terlanggar kan kucing tu..
tau aku jd ape?
aku bukan jd terkejut mr e brek tibe2, tp aku jd nk nangis..
sungguh, betul2 rasa nk nangis..
aku pun xtau nape jd mcm tu..

n bile balik umah jek..
ckp ngan mr e about *something*
aku terus melalakkkkkk....
uwwaaaaaaa....

sampaikan mr e pun konpius sgt2 ngan pangai aku nih..
sbb selalu x mcm nih..
dia pun xtau nk pujuk mcmana dah..

pastu bukan takat tu je aku melalak..
aku sambung lg dlm bilik air masa mandi..
pun x sudah2 lg..

then ckp lak kat adik aku..
pun sambil nangis2 gak..
teresak2 lg..
sob..sob..sob..

sampaikan last sekali mak aku pun pelik nape aku nih nangis bersungguh2..
adik aku pun explain la kat mak aku pasal *something* tu..
n mak aku pun pujuk gak aku..

sebenarnye bukan hal ape..
xde mende nye pun
tp kalo tgk aku nangis mmg mcm ape..
mmg rasa hiba sgt2..

seb baik mr e always be my side..
walau ape pun, dia ttp di sisi aku..
walaupun dia pun buntu camne nk redakan aku..

tp perhatian & belaian yg dia berikan akhirnye dpt menenangkan hati aku..
itu yg mmg aku hargai sgt2..
rasa terpujuk dengan sikapnye yg mengambil berat..
sentiasa menyokong aku ape jua keadaan sekalipun..
walaupun aku bukanlah seorang yg sempurna..
masih mempunyai kekurangan dan kelemahan di sana sini..

he always feels me like i'm a perfect person...
tq so much my dear, my sweet darling, my lovely hubby..
tq for all ur support..

luv u so muchh..



p/s : semenjak 2 menjak ni, aku cam malas update blog kan..tag dr sweetdarling79 aka amy pun aku lum sempat jwb lg..nnt2 aku jawab k..sekarang perasaan x tenteram.. :(



mrs e

3 comments:

E said...

hadapi dengan tenang,banyakkan berdoa insyaallah...

aFkaR'z said...

fullameeekkk... mr hubby jawab komen dulu... ni buat aku jeles nin sebab hubby aku tak roti maen benda2 ni semua + takdo maso dia nak melayan menda2 ni

aFkaR'z said...

apa2 pun, tag kena buat jugek!