kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, November 10, 2008

menjawab tag yg pertama..

|
ekcelli gambo ni aku amik minggu lepas ag..
angan2 nk jwb tag secepat yg mungkin..
tp x dan lak..
kira 'aci' la ek gambo minggu lepas punyer...hehe

tgk le gambo aku yg x 'semenggah' tu ngan pipi nye yg 'bambam'..huhu~

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now - minggu lepas aku amik gamba ni..ok lah yekk...

2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture - ok, mmg xde touch up pun..

3) Post that picture with NO editing - ok, mmg xde nk edit2 punn...

4) Post these instruction with your picture - ok, da siap punnn....

5) Tag 10 people to do this
- oh, yg ni aku xtau nk tag sapa lak..mintak ampunnnn....

ok..tu jelah..settle 1 tag....
ade lg 1 tag..



mrs e

1 comments:

aFkaR'z said...

mekasehh...

akhirnya selesai jugeeeeeeeek!