kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, November 17, 2008

tinggal lg 6..

|

sape tgk keputusan sehati berdansa mlm td..
dr 7 couple, tggal 6 jek sekrg..

aku xde lah tgk rancangan ni fanatik sgt sampai nk vote2 gitu..
cuma suke jek melayan rancangan ni..
sbb kdg2 aku rasa kelakar pun ade tgk diorg menari..
tp yg lebih penting, aku have fun n rilex tgk program2 camni..

so, tggal 6 couple lepas ani mayuni ngan hasben tersingkir mlm td..
agak2 korang lah, sape yg dpt 1st place nnt?
agak2 sape ekk..?


mrs e

1 comments:

DYLA said...

dyla pun tgk gak,

tpi tak la nak vote saper2, cume dyla rase yg pregnant tu tak payah la teruskan. bahayakan kandungan dan diri sendri je buat pe....

dyla suka tgk, fauzi nawawi menari, mcm pro dancer. wife dia si lisa tu tak la gaya sgt tariannya nmpak keras.