kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, November 3, 2008

tukar lagi..

|
hoho~

aku mmg cepat jemu..

sbb tu ar aku asyik tukar2 jek font color ngan background nih..

mula2 igt mmg nk tukar background jek..
pastu ade masalah le pulak..font nye xleh tukar kaler...!!
yelah kan, dah background nye kaler itam, font nye kaler itam..
mane lak nk nampak aku nyer entry..
cam bengong lak pulak kalo camtuh..

jenuh aku godek2 kat font & color tuh
dah puas tukar kaler kat text color tuh
tp x berubah2 gak aku nyer font kaler..
adussss...gi mana neh..

pastu tgk2 vp ade online ptg sabtu ari tu..
aku apelg, tanye lah kat dia camne nk buat..

vp pun bg options yg sama gak..
tukar jek kat font & color tu..
pastu aku ckp ar dah cube, tp xleh..
n dia suh try edit kat HTML code tuh

aku mmg x bape pandai bab coding2 nih..
aku brtau vp, nnt aku try gak lah..
memandangkan masa tu aku pun dah nk balik keje
so aku igt sambung kat umah jelah godek2 lg..

lepas tgk sehati berdansa, aku pun ape lg, mulakan operasi..
sampaikan mr e tak tahan ngantuk dah nak temankan aku, dia g masuk tido dulu..

godek punye godek..
YESSSSSSSS...!!!!!

akhir nye berjaya gak aku..
hehe

jdnye inilah rupe blog aku wat masa nih..

ermmmmm...
camne pendapat korang?
adekah blog aku nih makin serabut?
pening kepala?
rumit?
n sume2 lah yg korg rasa bile tgk blog aku..
lau rajin, bg lah pendapat korang yg tulus lg ikhlas kat komen box aku tuh..chewwahhh..


p/s : aku pun xtau sampai bile aku bertahan ngan background nih..lau aku rasa jemu, n dtg angin rajin aku, tah2 esok2 aku tukar lagi..ekekekekeke




mrs e

1 comments:

DYLA said...

naja,
blog background hitam ni dah cantek, then line kaler shocking pink tu pun cantek gak. 3 column mmg cantek.

kene buat header lg cantek. hehe..