kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, November 20, 2008

tulisan aku yg burokkkkksss....muahahahaha

|
aku kena tag lg ngan amy aka sweetdarling 79.. (urhhh..rajin sungguh kao mengTAG aku yaaa...hehe)
kali ni pasal tulisan lak..

adussss..buruk sungguh tulisan aku sebenarnye tau..
lg lak semalam tgh xde mood nk menulis..
sebenarnye mmg dah lama pun x menulis nih..
dah jarang2 sgt..sekarang ni byk menaip jek kat keyboard tuh..


len lah zaman masa sekolah2/blaja2 dulu..
mmg sentiasa menulis jek lah keje nye..
terkejar2 nk menyalin nota time lecturer bg penerangan kat depan..
sampai naik kematu jari jemari aku yg tulus mulus nih..ekekekekeke :D

so, inilah tulisan aku..
buruk ke x buruk..TATAPPPP tulisan aku weyhhh...

1. Your name / username



2. Right Handed and Left Handed ~ aku mmg x biasa tulis pakai tangan kiri..sebab aku right handed..



3. Favorite letter yang korang suka tulis (aku suke je tulis nombor2 time aku bosan...errr..kira bolehlah ye..abjad2 aku x bape suke lak nk tulis time boring2 nih)



4. Least favorite letter to write ~ dah tentu2 la aku suke nau tulis nama aku-NAJA yg bermaksud 'kejayaan'.. ;)



5. Write "the quick brown fox jumps over the lazy panda"



6. signature



7. 6 orang untuk di tag!
aku nak tag sape yer..ohhh..jaga2 sape yg kene...!!

  1. http://chamang.blogspot.com/ ~ ija
  2. http://asleez-asrolareleez.blogspot.com/ ~ areleez
  3. http://ladyarween.blogspot.com/ ~ arween
  4. http://tulip-thewhitestar.blogspot.com/ ~ bb
  5. http://cikzura.blogspot.com/ ~ nik
  6. http://yanyayan.blogspot.com/ ~ yan

aku punye tugasan dah beres..sape2 nama di atas, rajin2 kan lah jawab tag aku yerr..
enjoyyy!!!


p/s : aku pun nk gak tgk tulisan korang camne..adekah lebih lawa dari tulisan aku atau lebih buruk dari tulisan aku..hik hik hik..jangan marahhhhh aaaaa...


mrs e

3 comments:

ija said...

haipppp naja!!!!insyaallah..akan ku usahakan tag dari mu ini

aFkaR'z said...

comeyyyyy....!

Tulip said...

tulip ditag!

:D