kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Saturday, December 27, 2008

a birthday whishes from my lovely hubby...

|
dari blog mr e...

*********************************************************************************


Disini abg ingin mengucapkan happy birthday buat naja. tq kerana sentiasa memahami abang ayang ni. Sori jika ada yang mengguris atas kekadang abg yg agak complicated ni. Anda adalah isteri yang baik. There is something about how you look at the things that happen in our lives that inspires me. Thank you for being my wife and my best friend. Happy Birthday sweetheart. You deserve only the best and then some. Here’s hoping we find that someday. Love you.

*********************************************************************************

iskk..iskkk...isskkk...
terharu sungguh aku membacanye..sbb, mr e bukan seorang yg jiwang, yg pandai nk karang2 ayat berbunga2 gitu, mmg dia x sama mcm guys2 kat luar sana yg leh romantik2 bagai siap dengan aksi dan gaya lagi..bagi2 bunga, surat2 jiwang, tuju2 lagu jiwang..
ooohhhh, mr e mmg not that type..!!

ini mmg dah kira cukup bagus lah ni, dapat karang ayat mcm ni pun dah wat aku rasa sangat2 dihargai..
sbb, mr e mmg kdg2 agak complicated..org yg betul2 faham dgn dia jek yg boleh get along ngan dia, yg boleh faham ape yg dikehendakinye, ape matlamatnye, ape hobinye, ape kesukaannya..

n kalu uolss nk tau,
aku lah org yg bertuah itu!!
kihkihkihkih...
;P


>>note for mr e;
terima kasih sayang, sebab wat special entry tuk wish birthday ayang ari ni..i really2 appreciate it..caayyyyaannnngggg abannnnnggggg tauuuuu..!!




mrs e

1 comments:

DYLA said...

uisshhhh romantiknya mr e tu....