kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, December 11, 2008

ini dia......si jali jali...kehkehkeh

|
so sape yg teka betul semalam...?!!

angkat kening....!!! kehkehkeh..

wauuu...terer gak korang ek teka 'ssuatu' aku tuh..
btol..btol...aku li hp baru..
alaaa...bukan le canggih mana pun..
asal ado2 jek..
lgpun kalo aku nk beli hp canggih manggih yg kamera nye besar MP nye tu pun nk watpe kan..
sedangkan aku amik gamba pakai digicam..
hp ni asal leh call n ade features yg aku suke sket2 dah le...hehe



ekcelli bukan aku suka2 tau nk beli/tukar hp ni kalo xde alasan..
sbnarnye hp aku yg b4 ni nokia 3230 tu dah bengong..
ala2 lalok2 gitu..da bape kali anta servis dahhh..
paling terkini ari tu, bateri dia lak yg bengong..
da belikan bateri baru..tp kan, jangka hayat hp tu nk idup kejap benau..
andaikata kalo ade org call ke hape, terus jek dia 'piap'...padahal b4 tuh dah cas bateri penuh lagik..
mcm org xde 'life' jek aku rasa bile xde hp nih..
padahal bukan aku slalu guna pun..yer la...dah kawen maaa..mana ade nk sms2 bagai cam time cintan-cintun dolu2..



tp bile fikir2 susah gak kalo xde hp ni..tu yg decide cri yg baru..
sbb, kdg2 aku balik umah dulu kalo mr e ade keje x settle lg..so, aku drive kan, aku fikir kalo jd ape2 tgh jalan cam tayar pancit ke hapa, x ke susahhh..btol x..

hp ni pun kira advance besday gift lah dr mr e..
sbb bulan ni kan bulan kelahiran aku ngan mr e..
aku nye besday 27hb, besday mr e 23hb..
cume selang bape ari jek..

errr...mr e dah bagi besday gift kat aku..
aku nk bagi ape lak kat dia yek..?
ade pandangan..?!
anybody..?



mrs e

3 comments:

aFkaR'z said...

sama laa HP kita...!

E said...

(''_)

DYLA said...

naja,
canteknya hp...

belikan MR E, set perfume polo yg 5 jenis dlm satu pek tu.... mr e gadjet2 tu dia dah byk kan...