kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, December 4, 2008

jangan lupe bg upah ye..

|
sejak mr e dah ade blog ni, alhamdulillah..bertambah le jugak income nuffnang aku..
hehhe..tu yg dikatakan 2 dalam 1.. ;P

tp satu hal yg mmg jd fakta ttg mr e nih..
dia mmg sgt sukakan sume2 benda yg berkaitan lappy/pc/information technology..
mmg ape saje yg dia suke, ape yg dia minat, dia akan wat bersungguh2..

camtu gak le ngan berblog..
dulu mmg dia x tau n x amik kisah lgsg bile aku berblog..
dia just support jek sbb aku mmg dah minat..

dan disebabkan 1 insiden yg x disangka, telah membuatkan mr e berblog juga..
dan mmg dia minat giler lah ngan mende blog2 nih..

dah bape ari dah dia asyik godek2 blog dia tu..
nk masukkan itu, nk tambah yg ini..
haiiii...penat aku nk melayan nye..

dia mls nk wat sendiri, sbb tau yg aku leh watkan utk dia..
sampaikan ade 1 masa tu, kul 1 pg aku mengerjakan blog dia tu sdngkan dia syoookkkk aje tido..huhu~

last2 aku dah xlarat2 sgt2 mlm semalam, aku just monitor jek dia nk wat camne..
tunjuk itu ini sket..
tukar template n tukar/edit coding HTML sume..
last2 aku tdo..flat sgt le aku masa tu..

pagi2 aku bgn tido, dia senyumm jek
rupe2nye suke sbb dia dah berjaya n tau wat edit coding2 HTML tu..
sebelum ni dia senang jelah kan sbb aku yg tlg dia wat..
skrg baru le tau susah ke x ek nk wat tu sume..hehehe..

penat tau aku wat header ni..header blog aku pun x wat lag..ehh..tp penat ke..cam senang jek kan wat mende tu..tp abang tunggu le bil dr ayang nnt yerrr...


klik sini kalo korang nk tgk blog mr e yg 'berwajah baru'------>> the e blog

note for mr e; lenkali x yah le ayang tolong abang ekk..sebenarnye ayang tau abang malas nk sesak2 kan kepala camne nk wat/edit coding2 HTML tu sume..kan kan kannnnn? sbb ayang tau abang boleh jek wat sendiri sebenarnye, cume abang malasss....betol x? n jangan wat2 lupe yek, UPAHHHHHHHHhhhhh..keh keh keh..



mrs e

2 comments:

E said...

newbie esok intermediate!!!

ArELeEz said...

leez dah menyinggah kat blog mr e. nice 'job'! ;)