kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, December 26, 2008

jom tukar2 link..

|
this is sticky mode entry..new entry is below this entry..

jom kite tukar2 link..
sape2 nk tukar link ngan aku, leh tinggalkan komen kat sini ye..

tgk ramai ke x kenalan yg sudi tukar2 link aku dpt..
kalo ramai, nnt aku watkan 'rumah baru' khusus tuk member2 blog aku ni..

so korang jgn segan2 lah ye..!



mrs e

1 comments:

zura said...

hi shima best je aku baca ko punya blog ni, nampak sentiasa happy ko yek, eh hari jadi ko dah nak dekat ye..aku wihs awal2 dulu lah takut lupa heheh ..dah 28thn kan kita...tua ke? heheh aku rasa tambah comel ada la kita ni