kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, December 16, 2008

kara-oke ke tarak-okeyyyy...??

|
tgh aku syok2 lepak2 ngobrol2 ngan sume2 tu tbe2 wawa panggil aku..
rupenye dia ajak aku partner dia nk pekena karaoke se round...

uhhhhh...aku dah lah mmg x biasa karaoke2 nih..
last time aku karaoke masa dinner last sem kat poli dulu..
tulah 1st n last time nyerr..

pastu wawa ajak nyanyi duet lagu hati kama dgn dia..
aku cam nak, cam xnak..tp lama2 ter nak pulak lah kan..
terrrrrrr gitu katanye..
kalo ter tu maksudnye x sengaja lah tu..ihiks..

sampai turn kitorg nk nyanyi..aduhhh..malu sungguh yg amat la haiii..
aku ketawa siap tutup2 mulut lagik..kehkehkeh
padahal sekali dah nyanyi, rasa mcm nk nyanyi lagi pulak..
mcm x puas tunjuk bakat terpendam tu td..kihkihkih..


fifi nyakat2 kitorg nyanyi siap bg bunga konon2 nye lah..
n kalo tgk kat blog fifi nnt (kalo dia upload lah...)
sebenarnye masa kitorg nyanyi tu penuh depan kitorang peminat2 cilik..
haaaahhh kau, terpegun diorg sume dgr sore aku yg merdu bak buluh perindu ni..awwwwww...


pas abis nyanyi..hambeeekkk ko..aku n wawa sakit perut x hengat punye..
yelah, mana x nye..semua suara yg kat dalam tu nk dikeluarkan..
sampai cam terjerut2 jek perut rasanye..

isyykkk...susah gak jdik penyanyi ni kan..
susah bukan sbb kalo sakit perut tu..
tp susah kalo ramai peminat mcm aku ni..
tu baru aku nyanyi 1 lagu, cube 10 lagu?
sbb tu aku x nk jd penyanyi..
hehehehe


p/s : boleh x mr e terlupe nk amik video aku nyanyi..cissss..xde la kenangan ..tp sebenarnye tujuan paling utama aku nk dengar suara aku sediri..hikhikhik..boleh gitu?




mrs e

1 comments:

perra2ferra said...

kalo uolss nk tau, time diorg nyanyi ni mcm nk peach speaker tau!! wakakaka..