kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, December 16, 2008

kenduri #3..

|
sampai jek umah mak mentua kak yati, pengantin tengah berarak..
fuhhhh ngam2 on time jek..

masuk terus umah, amik2 gamba pengantin ( xbnyk punnnn...2 keping jekkk)
serba pink lagi youuuuu...

:: selamat pengantin baru Aidil & pasangan ::

pastu kitorg duduk lepak2 jek..nk mkan pun rasa mcm kenyang lagi..
borak2 itu ini, begitu begini..
biasalah kan, bile adik beradik n sedara mara dah kumpul ramai2 mcm gini..
ade jek yg nk di stori mori kan..

:: pengantin lama -lama pun x lama lah..tahun lepas..hehehe ::

:: yg ni mmg pengantin lama - mana x lama, anak dah 3 youuu.. ::
(akak, kalo baca blog ni jgn marah aaaaaa...hehe)

sengihhh jek..hahaha..aku mmg dengki amik gambo ko dik time tudung x betul kena angin kipas..

aku, beby, fifi, wawa, zaza & nana..(wauuuu mesti korang suke kan ngan nama glamer yg aku bg nih..)

cik zai, aku, kak wana, fifi, g-ha & mak
duk kat depan adelah ajim yg gembeng..wawawa

sambil2 layan borak tu kitorg layan gak org2 berkaraoke..
n best wooo kenduri kawen dia, sbb setiap yg masuk karaoke dpt hadiah iringan..
dan bukan itu jek, siap diorang sediakan game tuk budak2 sekali..

ade game pusing2 kerusi tu (alah akau x tau r nama ape game ni)
game tiup belon paling besar..n macam2 lah..

game rebut kerusi..fifi n wawa masuk tp x menang punnn..hahha..
xpelah..janji enjoyyy

zafirah...adik beby yg paling bongsu tgh masuk game sape pandai nyanyi lagu rama2

sebut pasal karaoke td..paling aku x lupe adalah ade 1 couple pakcik n makcik ni mmg sporting habisss..
dtg jemputan siap bawak cd lagu lagi nk karaoke..
yg wat aku salute ialah sbb diorg ni golongan veteran..
kira org2 lama..tp bab suara...waaaauuuuu sedappp kau..kalah org muda tau..
x caya meh tgk gamba pakcik n makcik ni..


p/s : ade cite lg pasal karaoke ni..tp next n3 lah ye..



mrs e

0 comments: