kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, December 30, 2008

more birthday wishes..from my sis..

|
k..ni lah entry basi yg akan kuceritakan..
tolong lah baca walau pun korang malas nk baca..
sila menjaga hati aku okeh...~lalalalala..

ari sabtu ari tu...aku dpt le few sms drpd membe n kawan2 yg wish besday aku..
termasuklah akak aku si wawa tu..
byk gak aku dpt birthday wish tahun ni..membe2 blogger yg aku sayang pun wish gak tuh..
tu yg wat aku rasa syahduuuu...sob..sob..sob..
siap wish in advance lagi hah..
rasa diri aku dihargai dalam kalangan korang semua..
sayyyyyyyyyannnggggg semuaaaa...
kiss sket pipi kiri kanan..cup cup cup...ciuman maotttt punye aku bg nih..yg kaum adam sila mengelak ye..
kehkehkeh..

tp dalam byk2 org yg wish, aku rasa still mcm kurang jek..
laaaa...ghupenye si fifi ni x wish aku lagik..hampehssss btol lah..
so aku pun trus tipon dia guna hp aku.. (kata 1 hari free, leh kol sesapa bape lama pun aku nk kan..bile lagi nk merugikan maxis...~lalalalala)

aku tanye fifi, nape dia x wish besday aku..boleh x dia cakap, dia mmg sengaja x mo wish aku..perhhh...geram betul aku...sungguh durhaka adik aku nih..dia x tau yg aku ni ade tulah..sekali aku sumpah jd sesumpah kang..baru ko tau..tp aku kan baekkk...x nk lah marah2..majok2 ngade ade la ngan adik aku tu sbb dia x nk wish aku..huhu~

bile dah ptg sket tu aku bukak blog dia..laaaa...rupenye dia wish aku besday dlm blog dia jek..wahhh, mentang2 le ko dah ade blog, sekarang dah x main wish2 depan mata @ guna hp yerkk..kemain lagi ko wish terus dlm blog ye..nk menumpang populariti aku le tuh..hihihi

so..ini birthday wish dr blog fifi aka perra2ferra aka adik...

***********************************************************************************

 
hepi besday 2 u..
u r born in da zoo..
like n monkey n kangaroo.. (wakaka)
hepi besday 2 uuu!!!!

slmt hari lahir yg ke 28 ima..
smoga ngn ptmbahan umo ko ni makin btmbh2 matangla dri ko hndknye..
smoga cpt2 dpt zuriat... (aku xsabo nk tgk muke sape anak ko nti.. adakah cumel mcm cikjah nye ni.. muahahhaa.. apakah??? =p)
xlupe jgk smoga ko dmurahkan rejeki.. n dpjgkn umo..

muahh.. muah.. muah..

aku xsyg ko!!! hahahaha
 
aku dkejekn oleh mereka2 ni..huhu!!
 
besday wish from bby: cik ma, hepi besday. i love u cik ma. baik2 cik ma g keje. bby kawan cik ma. bby jgk syg cik ma. nti ajua belikn hadiah.~~kt manela ko bby nk songlap duit belikn hadiah 2 ntah =D


besday wish from apis: cik ma. nti apis belikn present eh. pastu apis nk smbut harijadi cikma dkt hotel. ~~gle panggung berangan benor c apis ni..muahaha

besday wish from hanina: hepi besday cik ma.

note: ni sume dr molot2 comel diorg. aku xedit pape pn..

blk la cpt ohh.. aku tsgtla boring.. huwaa wa wa wa..!!!!
 
***********************************************************************************

p/s : kurang hasam ko dikk...dalam ko wish besday, ko kenakan aku ye..siap le ko nnt..!! jaga2 cik fizah..hahahaha


mrs e

0 comments: