kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, December 16, 2008

on the way..

|
k..aku sambung cite pasal p kenduri kawen kemarin..
wpun saat aku update n3 ni (mlm td) aku adlah ngantuk yg terhamat sgt..
namun ku gagahkan jua jebatttttt...hahahahha :D

weols gerak dr umah dlm kul 12 tghri gitu..
g 2 keta, keta abg zaki n keta kak nora...

n kak nora lak beri penghormatan (ayat x bleh blah..kehkehkeh) pada mr e suh bwk keta dia..
n merasa lah aku jd mem besar kat tepi tu..hehehe

cadang nyer mule2 nk g umah sedara mak aku..pastu baru aku gerak g umah member..
tp mak aku n abg berpisah lah dr kitorg time tu, sbb abg zaki nk p amik ank bujang dia kat umah mertuanye kat pagoh..jumpe kat umah besan mak aku je nnt..

on the way tu sempat le snap2 gamba..

senyuman paling menawan ku berikan kepadamu..hihihi


lentok2 lagi.. ;)

amboiii...rasa dah besar mcm dulang jek muka aku ni..huhu~

muka aku sebenarnye x besar mcm ni weyh..aku tgh kulum biji asam tu...
hahahaha..ok, tu tipu jek

mr e yg tgh concentrate memandu..almaklumlah, slalu wak keta auto, tinggal tekan minyak jek..
ni kena bwak keta manual lak..concentrate x igt..hahaha..dah le tu, signal ngan wiper WAJA kan terbalik..mau tersalah2 je gamaknye kalo x igt..

2 dara pingitan..-still single n available- sape mau...?? dan2 tu gak promote..hihi

one more..gedik gak akak n adik aku ni ek..ohh..adik aku tu nama blogger nye perra2ferra..
boleh lah kalo boring2 nk jengah p blog dia


kata blogger kan..
harussssss la terlebih posing..
;P



mrs e

1 comments:

Tulip said...

lawa2 adik2 beradik naja...;)