kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, December 4, 2008

sekarang dah lain...

|

xtau lah korang perasan ke x...
tp aku perasan sendiri ler..ke aku yg perasan? hahahaha...

kalo dulu, aku mmg rajin tinggal jejak kat blog2 korg..
tp sejak dua menjak ni, aku mcm byk wat silent mode..
dengan blog yg x berapa nk update, kalo wat entry pun cam ala2 jek gitu..

tu sume bukan sbb ape..sbb sebenarnye sekrg ni aku hadkan sket masa kat tempat keje tu tuk jengah blog2 korang..
bukan ape, tp sbb seseorang tu yg penah aku citekan kat sini...
dia kan xleh tgk org senang sket, sentiasa cari kesalahan org jek..
sbb tu aku malas nk layan org mcm tu..

so jdnye masa aku nk jengah2 blog korang n tinggal komen tu terhad..
tp bukan maknenye aku x baca blog korang kawan2 kesayangan aku ni..
aku ttp baca..
tp x tinggal jejak..maksudnye, baca perkembangan n cite korang pastu aku blah..
sbb xde byk masa..ade si kuat pengadu..

actually, surf internet ni bukan isu besar bg boss aku..
dia pun mmg dr dulu x kisah kalo ko nk bukak tenet ke hapa, janji keje siap..
n itulah yg aku selalu pegang n kotakan..

tp, sejak ade mamat si pengadu tu, yg xde keje nk cari kesalahan org lain je tu mengadu kat boss aku sbb staff yg duk depan pc ni boleh surf web, tu yg boss aku pun suh aku n staff yg lain reduce kan masa surf tenet..
mmg boss aku xde hal punye, tp dia segan lah kut ngan si pengadu tu kalo dia x amik action sket pun sdgkan si pengadu tu dah beria2 mengadu kat dia..

so, what to do? ikutkan jelah kan..
kang kalo dibuatnye dtg angin boss aku tu x kasik online n off tenet terus, x ke haru?

ada x ade, aku online jengah blog2 korang selalunye kat umah lah bile waktu malam pas keje..
tu pun kdg2 kalo mr e tgh guna, aku malas nk kaco dah..
kdg2 kalo aku x larat, aku terus tido jek...
ZZZzzzzz...



mrs e

3 comments:

ija said...

erm..dengkinya mamat si pengadu tu..

ArELeEz said...

org yg ade 'p.h.d' nie mmg b'sepah2 lam donia nih! huh3..

aFkaR'z said...

naja,
walau apa2 pun, jangan lupa melawat blog amy yerkkk...

salam & success selalu!