kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, December 5, 2008

selamat hari raya aidiladha..

|
di kesempatan ini aku n mr e nk ucapkan selamat hari raya aidiladha kepada semua kwan2 blogger dan silent readers aku...
mungkin ade yg da start balik kg ari ni pas keje kan, tu sebab aku wat entry wish selamat ari raya haji ni awal sket..



berhati2 memandu kalo balik raya tu..
igt yg tersayang!
;D


p/s : bile la agaknye aku dapat tunaikan haji yek..oohh, wit simpanan dlm tabung haji pun masih x seberapa lagi tu..huhu~



mrs e

0 comments: