kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, December 31, 2008

tolong kengkawan...=P

|
ade sape2 x yg suka makan ayam kampung..
ayam kampung ni mmg sedappp wooo rasa daging nye kalo nk dibandingkan ayam bandar (eh, suke2 jek ayam bandar lak aku bagi nama..!)


so, kalo sape2 yg duk area puncak alam, sungai buloh, shah alam dan kawasan2 sekitarnye yg nk beli ayam kampung, leh le contact no ni..
Suhaimi 0132347643 (jangan korang sms pasal lain2 udah le ye..dah berpunye tu..anak dah 2 org dah..hihi)

kalo korang nk jd pengedar pun buleh..buleh sesangat..korang just call jek en suhaimi tu kat nombor yg aku bg td..

sebenarnye suhaimi ni adelah suami kepada membe aku, sz..alaa..dia pun blogger gak..cume wat masa ni dia jd blogger separuh masa gitu..

diorg pun ade sediakan perkhidmatan sewa kanopi..

senang cerita, kalo nk tahu lebih lanjut korang leh terjah jek kat blog diorg ni..
http://hrzheritage.blogspot.com/

ok, itu aje..
dadadaaaa...


mrs e

2 comments:

DYLA said...

sedap makan ayam kampung. dyla kat sini kalau nak makan ayan kampung sure gi ada 1 kedai kat puchong jual ayam kampung goreng special. sedap giler!!

sz said...

hahaha...
tenkiu ma...igtkan entry pasal apa la td..saspenss sungguh..
apa pon tqvm, tolong promote ye...kalo ko turun sini konpem aku hidangkan ayamn kampung spesel utk ko ma... :p