kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, January 16, 2009

aku di tag lagi...

|
macam2 jenis tag dah sekarang yerkkk..tag terbaru yg aku dapat ni dari dyla lg..so, kat sini aku laksanakan tugasan yg diberi..


Peraturan untuk menerima award ini ialah:

Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.

~cute's blogger award ni sebenarnye nk cakap blog nye yg cute ke tuan punye blog nye tu yg kiut miut..ekekekeke ;P

Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda
~mcm yg aku mention kat ats td, aku kena tag oleh dyla..

knowing dyla...aku kenal dia melalui dunia blog nih..dia dah kahwen, n ada baby inas yg comeiiii..aku suke sgt2 kawan dgn dyla ni sbb dia frenly sgt2..n aku boleh ckp ape jek dgn dia...wpun x pernah bersua muka n x pernah lg dgr suara masing2, tp kitorg ade gak ber 'sms'..kalo ber 'YM' ngan dyla ni x payah ceritalah..mmg selalu jek..ade2 jek topik yg aku nk tanye @ bincangkan ngan dia..n kalo setiap kali aku YM dia, dia x penah pun x layan aku...tu yg aku suke tu...besttttttt betol la dpt kawan mcm dyla nih.. =D


Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

1. aku suke sgt baca komik bile waktu lapang..

2. suke sgt tgk katun sin chan...aku mmg rasa terhibur tengok lawak selamba nye yg bodo2 gitu..n kat umah aku dah banyak dah buku2 sinchan yg aku beli..

3. kalo dulu belum kawin, berat badan aku boleh jek kontrol..paling berat pun 48kg..biasanye 45-46kg jek..tp sekarang, dah naik 50++kg..dulu aku x banyak makan, sbb aku x suke makan..tp sekarang....asik2 lapo jek...guano tuh? huhu~

4. aku suka tgk drama2 kat tv yang berlatar kan kekampungan...bile aku tgk kampung dlm cerita tu, aku rasa permaiiiiiiiii jekkkk...

5. aku pernah menjadi penceramah undangan bagi program integrasi/silang budaya tuk budak2 PLKN..yg mule2 tu tahun 2005 kat kem PLKN pagoh, n yg 2nd tu tahun 2008 kat kem PLKN sri ledang..

6. aku memang seorang yg 'penyayu'....mr e selalu ckp aku mcm tu, tp mmg betol pun..

7. aku suka tdo...hahaha..kalo nk bangun pg tu, kalo aku dah set nk bangun 6.15 ke, n time masa tu baru kul 6.14, jangan le berani2 nk kaco aku suh bangun ke ape..mmg nk kena ngamuk ngan aku le jawabnye...seminit pun berharge tauuuu...

8. aku lebih suke pakai baju kurung g keje...

9. aku x berapa suke minum air masak...lagi2 kalo x sejuk...mau loyaaaa dibuatnye..

10. dulu aku adelah peminat fanatik KRU..siap masuk fan club nyer sume..ape2 aje sume KRU..g konsert dia sume..mmg masa tu dlam fikiran aku sume KRU jela..pantang ade muke KRU kat paper, aku terus potong n simpan masuk dlm 1 fail..fail tu pun aku wat khusus tuk simpan semua2 ttg KRU..sekarang dah xtau g mana tah fail tu..

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

1. siti eizadhaty
2. maswani
3. sz syimirmikailsuhaimi
4. amy sweetdarling
5. areleez
6. bb aka tulip
7. ija amir
8. arween
9. nekmatuzzura
10. beby gurl



ermmm...habissss gakkk...


-the end-




mrs e

2 comments:

sz said...

muahahhahaha..
"penyayu" tu apa ma? penyu aku tau la.. :p

mmg ko fanatik glerr KRU tu...smpi sggp p konsert dah nak PMR masa tu kan..giloss arrr...

materials said...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
fashion jewelry