kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, January 22, 2009

buah limau dan CNY

|
kalo nk CNY jek, mesti banyak buah limau kan...
ape kaitan nye ek, aku pun malas nk korek lelebih..
yang aku tau, kalo nk CNY jek, mesti kampeni aku akan bg semua pekerja buah limau dlm 5-6 biji seorang..

 
  
  
  
kalo tahun2 sebelum ni, kat dept aku kitorang akan dpt seorang sekotak limau, tp tidak untuk tahun ini... :(
maklumlah... dengan kegawatan ekonomi yg melanda, semua nye kena 'cut-cost'...
even limau2 yg di sponsor untuk diberi kepada customer2 kampeni aku pun dah dikurangkan..
mana customer yg ade n 'agak penting' jek yg diberi sekotak buah limau..
ape2 pun, aku x kisah..sbb aku pun bukannye penggemar limau yg tegar...wahhh ayat x bleh blah..
TEGAR KATANYE..hehehehe..
dapat bape2 biji pun aku oke ajerrr...
lg pun kalo makan byk2 leh sakit tekak.. :]
yg penting, yg aku tau, masa CNY ni cotiiiiiiiiii...
yess yesss yesssss
x sabau nye nak tunggu ari jumaat..huhu~
p/s : korang sume cuti bape ari?
mrs e

0 comments: