kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, January 15, 2009

ke the store..

|
lepas pusing2 yg pening tu, mr e ckp ajak makan dekat2 area the store..pastu bile aku kenangkan pekerja dia yg wat kan aku sakit ati dulu, terus aku malas nk p mkan..lg pun, aku mmg kenyang lg..pg masa bfast tu aku dah makan mee grg ngan ayam masak merah..sbb tu kenyang lg..

mr e pun ok jek, so aku ckp ngan mr e aku nk p the store sementara dia tgh makan..lg pun aku nye body foam dah abisss..boleh lah aku p beli..mr e pun ok..so kat parking keta tu kitorg berpecah..da janji lau ade pe2 hal nnt inform..


masuk2 the store, aku pun p r tinjau2 barang2 nyer..mak aih...wpun katanye ade offer sempena CNY ni, tp aku rasa, harganye lebih mahal dr yg sebelumnye..cam body foam aku tu, selalu kalo beli refill nye paling mahal pun rm 7.90 jek, tp ni dah jd rm 8.50..nak tak nak, aku beli jek.. pejam2 kan mata jek lah 60 sen tu, kira halal jelah..lg pun aku malas dah nk p cari2 kat tempat lain..ni dah ade ni, amik n bayar jelah..

barang2 yg dijual utk CNY
gula2 bermacam jenis
buah limau berkotak2

pusing sana, pusing sini, naik atas, turun bawah...
masa aku tgh pusing2 tu dpt lak sms dr mr e..rupenye dia x jd nk mkn kat gerai tu, dia p makan kat gerai lain. ade ke waiter kat kedai mule2 tu lembab sgt..hangeeeennnn jek mr e...ade ke mr e dtg dulu dia x p amik oder, boleh dia amik oder awek2 gedik yg dtg kendian drpd mr e sambil gelak2 gatall? x gunak betul itu woranggg..syiannn mr e aku...huhu~

abis pusing2 the store, ini ade la sket2 brg yg aku beli..

air oren kesukaan aku.. ;)
li biskut ni takut nnt2 lapar lak pas rehat nih
body foam aku

pas siap beli n bayar sume, aku terus kuar n tunggu mr e amik aku..



mrs e