kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, January 15, 2009

menanti..

|
kuar jek dr the store tu, aku terus call mr e, ckp aku dah siap settle sume n tunggu dia kat luar the store..mr e pun kata dia dah nk on the way amik aku..so aku pun berdiri le kat luar tu nunggu mr e sampai...

mana ni...

plastik2 kat tangan aku..

hrmmmm...da start gigit bibir dah ni..

haishhhh...x sampai ag? mulut da herot2 dh ni..huhu~

ambik gambar bayang2 lah

haaaa...dah sampai punnn...legaaaa


mr e sampai jek, cepat2 jek aku menyusup masuk dalam keta..
penat le nk berdiri lama2, panas lak tuh..
sedap sket kena aircon keta..bestttttttt..


mrs e

1 comments:

technology said...

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
jordan shoes