kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, January 1, 2009

selamat datang 1 januari 2009..

|
hai uolsss...
selamat tahun baru 2009..lepas kite sambut tahun 1430 hijrah dalam bulan islam, kite sambut tahun baru masihi lak ari ni..


so ape aktiviti korang ari ni..?
tentu ramai yg cuti kan..lepak2 ngan family, balik kampung, mendeting2 ke, shopping-mopping ke..tgk wayang ke..wat wayang ke...kan kan kan..
sgt bestttt kann coti2 cmnih..

tp aku keje la korang...sob sob sobb...hmmmprktzhhhh
teruk ar kampeni tempat aku keje ni..lokek benau cuti..
ari tahun baru pun nk kene keje.. cam warga asing jek yg keje tiap2 ari xde cuti cmnih..

oleh itu, kalo korang tgh bersukaria, berasmara dana waktu ni..korang jangan lupekan aku tau yg kena keje kat sini..huhuhuhu~ (ape kes nk igt kat aku lak kan..hahahhaaha)

ptg karang lak pas balik keje aku ikut mr e balik umah mentua kat segamat..
sepupu mr e ade wat kenduri mlm ni kat sana..so dah terlanjur balik sana, terus tido sana jek gamaknye..
maleh den nk patah2 balik kekdahnye, penat nk balik jauh2 malam pas kenduri tu..
dah le mlm2 jumaat..takut weiyhhh..kut2 ade ".." kangggg...haaa...sape nk jawab...kihkihkih..

ermm..tu jela aktiviti aku tuk hari pertama di tahun baru nih..
nnt kalo aku ade ter'snap' gamba2 masa kenduri, aku wat entri lain ekk..

tp kan, korang ade perasan x, aku xde pun byk nau gamba kalo aku balik segamat..
x kira lah ade event ape pun, tp gamba mmg ter sangatttt le kurengggg..

bukan ape..aku bukan x mo amik gambo byk2 kat sana..tp aku mcm ter 'malu' le kat diorg2 kalo aku nk snap2 gitu..sebab diorg xtau pun aku ni ade blog dan sentiasa aku nk amik gambo event2 yg aku g n tempek gambo2 tu dlm blog aku..kang pelik2 lak diorg tgk aku syok amik2 gambo sendiri..lg pun, aku kan pemalu...
ececececehh..

nape? korang x caye ke yg aku ni pemalu?
harussss korang percaya..sbb itu mmg kenyataan itu..heheheh
=P


mrs e

0 comments: