kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Sunday, January 11, 2009

update le sket...

|
haishhhh...malas tol aku nk ngupdate skrg ni..
ajerrrr...malas no nk tekan keypad lappy ni..
tah napa tah..
huhuhu~

citer2 aku pun dah kureng2 jek kan..
sbb tu lah aku cube update gak ari ni wpun mood nk bercerita tu xde..

ooohh...semalam mcm yg aku penah mention b4 ni..
aku kuar berlibur2 an dgn mr e..hehehhe hepppiiiii..
tu nnt next entry aku citer la ye uolss..

ari ni aku x kuar p memana..
ni nk masak dh ni sbb aku tgh tunggu daging yg aku rebus tu empukkkk!!
mr e nk makan daging masak tauchu ari ni..

k lah..aku nk p masak dah ni..
cau cin cauuuuuuuuuuuu...


mrs e

1 comments:

aFkaR'z said...

cepat update... dah berabuk dah blog ko nih