kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, February 6, 2009

ade gak ekkk... =P

|

bile aku bukak acc nuffnang aku..e ehhh..ade gak yg search tuk belajar bahasa jawa kat blog aku..

kiranye, ade lah gak org nk ambil tau kan tuk belajar dan memahami bahasa jawa ni..
tp utk next entry pasal bahasa jawa ni, aku x sempat lg pun nk publish ni haaa...

nnt kalo weekend aku free, aku wat lah draft byk2 ye..then tggal publish jek..

pastu kan, ada gak yg search blog aku ni guna nama aku..
terkezuttt gak mak nyahhh..!!

ermm..ade gak ek yg tau nk eja nama aku tu dengan betulll... sbb selalunye org len mmg failed nk eja nama aku ni..x double s lah, naja jd naza lah, hujung ade h lah, n mcm2 lah..

kira syabas le org yg search blog aku tu guna nama aku yg dpt menaip dengan betul dan tepat sekali tanpa ade kesalahan ejaan..cuma xde perkataan 'nor' jek kat depan tu..


hikkssss.. :)


p/s : selamat hari lahir ke-29 & anniversary ke-4 wat pn sz..semoga semua dihajati akan tercapai hendaknye, panjang umur & murah rezeki..x lupe gak nk wish good luck pada dyla yg attend interview ari ni..mudah2an ade rezeki tu tuk dyla..



mrs e

1 comments:

Aida Narina said...

Hi there,
I'm in the middle of blog-hopping jumpa ur blog from one of your friends. Nice knowing u! =)

p/s: if u have the time, do visit my
Sales Blog. We sale tie Rack scarves from UK. Thanks!