kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, February 4, 2009

the best web browser..

|




aku mmg dah biasa pakai Mozilla..
sbb cepat dan x lambat mcm siput..;P

sebenarnye kalo nk ikutkan, byk web browser nih selain I.E..
ade Mozilla, Opera, Safari, Google Chrome & Flock..

setiap browser ade keistimewaan nye tersendiri dan dah diuji dr pelbagai aspek kepantasan nye
(aku tgk kat mag mr e..hehe)


tp overall, Mozilla is the best!!
that's y i use Mozilla.. :-)

lagi kalo korang nk baca pasal web browser ni leh g kat site nih..
http://www.consumersearch.com/web-browser-reviews


p/s : kalo b4 ni korg guna I.E n nk bertukar ke Mozilla, leh download Mozilla kat sini..



mrs e

1 comments:

Faizah_Haris said...

oo ye ke mozilla ni laju dari i.e? hehehe..jarang guna mozilla tu....pas ni leh guna laaa....