kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, February 20, 2009

dapat award lagi..

|
yeayyyy...aku dapat award lagikkk...
korang2 jangan menjeles okeh..

award kali ni aku dpt dari amy sweetdarling..
mmg betul2 sweet la ko ni amy.. hehe (ayat bodek nih..)

anyway, aku ucapkan bebanyak terima kasih sbb dia bg aku kat aku award ni..
sbb kalo dia x anggap aku rakan karib, xdenyerr aku dpt haaa..

 
 


so, aku nk la bg kat membe2 lain yg aku rasakan best btol kawan ngan diorang nih..
mcm da kenal rapat jek..kawan karib gitu..

  1. http://dylarizadi.blogspot.com/ ~ wpun amy dah bg, aku ttp gak nk bg kat dyla sbb aku pun anggap dia kwan karib aku..
  2. http://syimirmikail.blogspot.com/ ~ kitorang berdua mmg kamceng dari sekolah lg..
  3. http://chamang.blogspot.com/ ~ aku suka baca cite cikgu sorang nih ;P
  4. http://tulip-thewhitestar.blogspot.com/ ~ lecturer unimap ni pun aku suke terjah gak blog dia
  5. http://faizaharis.blogspot.com/ ~ kenalan baru aku yg peramah
  6. http://ladyarween.blogspot.com/ ~ blog dia ni aku suke sbb 'tersendiri'..
  7. http://rindu-memaksaku-menyayangi-mu.blogspot.com/ ~ frennnnn ly sgt..i loikee..
  8. http://asleez-asrolareleez.blogspot.com/ ~ best baca blog membe nih..hehe
  9. http://yanyayan.blogspot.com/ ~ dia ni 1 colleague ngan aku dulu, tp tanpa pengetahuan masing2..bile dlm blog ni baru tau..hiksss
  10. http://eizadhaty.blogspot.com/ ~ aku suke kawan dia, sbb dia ade aksi 'sengal'..kwang kwang kwang..

hmm..korang yg lain2 pun aku anggap kawan karib gak..tp aku pilih 1o jek sbb leh pilih segitu jooo..


mrs e

4 comments:

ArELeEz said...

wah! tq3.. frens forever lah! ;)

eiza said...

marah aku k.shima......!!!

Faizah_Haris said...

hehehehe.....kembangggg montottt aiii uu!!! peramah ke? ahaksss...tenkiuuu lalingg

aFkaR'z said...

tak caya...? memang aku sweet arr...

cantek tiada, manis ada... (nyanyi cam lagu labu labi)

http://sweetdarling79.com/