kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, February 10, 2009

kehepsi hampehhhsss...

|
tghari semalam, teringin lak nk try colonel wings kat kehepsi nun..
ckp ngan mr e, mr e pun settt jek..



p la kat kehepsi tangkak..
orang punye la ramai..tempat duduk sume penuh..
yg beratur kat kaunter jgn cakaplah..

ni sume mesti gara2 bebudak kolej komuniti ngan matriks outing ari ni..
penuh jek aku tgk ngan diorang..teringat laks zaman belajar dolu2..
ohhh..besttt nyer..

oleh sbb ramai org, mr esuh aku cop tempat duduk sementara dia g beratur kat kaunter
lama lah jugak nk tunggu sampai turn mr e tuh

tp boleh x bile sampai turn mr e, diorg ckp colonel wings tu xde?!!
what's the stup*d lah kan?
promosi kat tv kata sume kehepsi ade..
dah le kena beratur panjang 1 hal, pastu boleh lak xde!!
uishhh..geram betul lahh..

ptt nye pihak pengurusan tu terus le pampangkan kat diorg nye advertisement board kat depan kehepsi tu brtau le yg colonel wings tu xde ke, da sold out ke..
at least xde la wat penat org jek beratur panjang2 tunggu lama2 udahnye mendanye xde..
kalo da tau awal2, mmg xde nye kitorg masuk kehepsi tu..

nk xnk, oder je la 1 set snack plate ayam yg 2 ketul tu..mr e seketul, aku seketul..
tu pun ayam kecitt cenonet jek..
x kenyang aku makan tau...

kesudahannye, tghari semalam aku masih kelaparan wpun da mkn seketul ayam kehepsi yg ngok ngek tu..
grrrrr...



mrs e

4 comments:

DYLA said...

hehhee yeke naja.... tak tnya ke napa takde?

dia suh dtg lagi sklai tu rasenya

eiza said...

mmg tak best pn kfc wings tuh...
mahel plak tuh...grrrrrr

perra2ferra said...

aku rse sbb aku xde kot time 2
die nk suh ko blnje aku mkn skali.. hikss..

sWeEtdARLinG a.k.a Afkar'z said...

sabo je laaa.... ada gak branch tak takde promotion erk?