kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, February 24, 2009

malas nk betulkan..biarkan ajelah ye..

|
kalo korang ade tgk entri2 aku yg sebelum ni, maybe ade kut yg terperasan mana2 tulisan entri aku tuh x nampak sbb aku dah tukar ke kaler lain masa publish dulu..aku x guna default font, sbb sebelum ni background kaler blog aku kan lain, kaler2 yg aku wat tu dulu mmg sure nampak..tp la ni aku dah tukar ke template lain, dan karpet entri aku pun dah lain, mmg x nampak langsung tulisan2 yg aku ubahkan warnenye tuh!



aku sendiri nk baca pun x boleh u! berpinar2 biji mata i u, tgk ape yg aku tulis dulu2..tp x semua entri lah kan..sesetengah entri jek yg mcm tu

dah aku kata aku ni malas, so aku biarkan jelah mcm tu..x kose aku nk ngubahnye satu2 setiap entri tu..

maapkan lah aku ye korang..mintak ampun patik yg bersalah suke warne2 kan font nih..

tp kiranye, aku dah bg 1 options tuk korang xyah baca entri2 aku sebelum ni..~ eh, ade ke orang nk baca entri2 aku yg lepas? perasan ajer aku nih..ececececeh ;P

p/s : aku tau pasal benda ni sbb aku tgk kdg2 ade org search blog aku guna keyword tertentu n bile aku bukak, aku pun xleh nmpak tulisan kat situ..huhu~


mrs e

0 comments: