kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, February 4, 2009

pernah x korang klik blog aku jd mcm ni...?

|
fuhh...punyelah panjang tajuk n3 tu kan...
tp mmg tu le sebenarnye yg aku nk tanye kat korang..

haaaa...penah x korang bukak blog aku jd mcm ni?

printscreen dari dyla

maksudnye, tulisan entri aku tu xleh nk baca sbb background carpet aku tu dah lari?

alkisahnye, semalam dyla ym n anta emel kat aku..
dia kata nape dia bukak blog aku kat opis dia tp tulisan x nmpk..

aku pun xtau kenapa jd mcm tu..
sepatutnye mesti preference nye mcm ni..



balik keje aku pun sembang2 la ngan mr e pasal blog aku yg dyla ckp tu..
then aku siap bukak emel aku nk kasi mr e tgk yg dyla printscreen kan mcm kat atas tu..

mr e tgk sekali jek kat gamba tu dia dah tau dah sbb ape..

sbb ape korang nk tau??!!

sbb...

dyla bukak blog aku tu guna Internet Explorer..
sbb tu la jd mcm tu..
mr e ckp, I.E punya java script x sebagus dgn browser2 yg lain..

kalo korg nk tau I.E nih mmg browser yg paling lembab mcm siput..
mmg kalo dibandingkan dengan browser2 yg lain, I.E ni jatuh kat bawah2 sekali..

nk cite pasal web browser nih, nnt aku wat entry yg lain laks k..


p/s : aku mmg sentiasa guna Mozilla..



mrs e

4 comments:

^arween^ said...

tue arrr
few words can't be read lah u

DYLA said...

naja,
nmpaknya arween pun prob jugak tu naja.... dyla today stil tak nmpak lg belah kiri tu..

DYLA said...

oh naja, lepas dyla highlight baru dpt baca.. sbb dyla guna IE yer? ok dyla try buka guna mozilla

sWeEtdARLinG a.k.a Afkar'z said...

blog aku pun camtu dulu.. bila orang bukak pakai IE memang jadi camtu..
but aku godek², rasanya alhamdulillah takde masalah kot? sidebar aku cantek jer kat tepi kan? takde yang jatuh ke bawah?

anyway, cantek laa theme baru!!