kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, February 11, 2009

suamiku IT MANAGER...?!!

|
wahhh...cam tajuk darama swasta lak kan..hik hik hik..
tajuk je dah boleh wat drama meletop2 gitu..

tp betul ke suamiku IT MANAGER...?
caya ke x caya, korang kena caya gak.. ;P

nk bukti? haaaa...kejapp..

nih aku tempek ni...

 
  
  
  

adoiiii...tergelak2 aku ngan mr e baca semalam..
hamboiihhh..sejak bile mr e ni dah naik pangkat..jd manager lagik, sedangkan kitorang ni pekerja biasa jek..
nan ado pun pangkat2 besar mcm tu..
sejak bile lak aku jadi isteri manager nih? x tau pun aku? agak confused di situ..hihihihi

alkisahnye, lau korang mmg baca dan mengikuti blog aku b4 ni mesti tau aku li lappy DELL dulu thru' online jek
so, tuk memudahkan courier tu hantar lappy tu, mr e letak alamat kilang tuk alamat penghantaran nye..
senang, n kite boleh pastikan sendiri barang yg dihantar tu dlm keadaan selamat dan baik masa kite terima berbanding kalo hantar kat umah
kalo hantar kat umah dah tentu2 mak aku jek yg ade, n tentu mak aku pun xtau nk tgk keadaan barang tu mcmana..

lepas dari tu, mmg selalu le DELL ni anta dia punye newsletter kat mr e ttg produk2 diaorg yg terkini..
sebelum2 ni mmg letak nama jek..ok lah kan..

tup2 semalam dpt lak newsletter yg ni yg dah ade 'kenaikan pangkat' mr e kat alamat tu..
tu yg buatkan kitorg tergelak sampai sakit perut...cam kelakar lak rasanye..
malu jek kalo boss manager tu yg selak2 surat then terjumpe newsletter tuk mr e nih..
lawak btol lah..

tp kan..ermm...kalo betul2 tu bukan ke bestt..

hmmm...agak2 bape ek gaji mr e kalo jd IT MANAGER tuh..
huhu~


p/s : hari ni impian..esok2 kenyataan...mana tau kan, ade rezeki mr e nk jd IT MANAGER tu.. aminnnnnnnnn



mrs e

4 comments:

mama | sarah | syimir said...

hahahaha..
ok la tu ma..mana tau rezki akan dtg btol2 jadik bini manager... :)

sWeEtdARLinG a.k.a Afkar'z said...

insyaAllahhhhhhhhhhhhh

DYLA said...

fuyoo cayalah...

ntah2 bakal IT manager tak naja?

zie said...

IT MANAGER..wow!! heheh..
Nak try wat biz throught Internet??
Our product is Call VEMMA.. Baru setahun kat Malaysia nie.. Biz nie sgt menguntungkan n menyihatkan.. Nak try?? Log to this link and try our free register n tour
http://www.vemmabuilder.com/18315929.
I bet you will like it.. More information...just go to this blog http://myvemmazienil.blogspot.com