kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, March 18, 2009

my best hits

|
ini pencapaian tertinggi aku setakat ini..


selalu tu aku tgk sorang jek yang tgh online..
paling² tinggi pun 2-3 orang..
maklumlah..blog aku ni kan biasa² ajer..xde daya penarik pownnnn..uhuksss..

terkejut gak aku tgk sekali 22 orang tgh online..
terus jek aku printscreen..


pastu sekali lg aku refresh blog aku tu..
tgk dah tinggal 9 orang yg online..


 pun masih dikira tinggi gak tu hits nye dibandingkan dengan kebiasaannye..
;)

p/s : aku dpat capture ni masa minggu lepas..



mrs e

2 comments:

mama | sarah | syimir said...

wahhh tahniah tahniah!!!!

RaFFLeSiA MeRaH said...

tahniahhh...dah punyer ramai peminat skrg ni yerrr...hikss....