kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, March 4, 2009

no lunch for today...

|
adehh..dehhh..dehhhhh..

perut laporrr...wuwuwuwu~ - hiks, aku tipu jek tuh..gegegege

aku x lunch ari ni, pg td dah minum teh-o ngan roti seketul..still kenyang lg tengahari ni..

lgpun, igtkan nk kuar g shopping mall cari brg pas keje nnt..tu yg malas nk makan skrg..kira qada' jelah makan petang nnt sekaligus..hehe

aku adelah bosan ari ni..
nk update blog, tp mcm xtau nk cite ape..
mcm makin lama makin kekurangan idea..
lgpun aku rasa, cite aku biasa2 jek...sama jek rutin aku sehari2
g keje-balik keje..

xde yg special2 pun..
kalo ade pun, time aku nk update entry tu cite tu dah jadi basi..
sbb tu terus x update..

aku jalan2 blog korang, cam besttt jek hari2 ade cite
aku jek xde..huhu~

cam dah melalut2 jek citer aku ni
nmpak nau dah lari tajuk..

k lah, stop sini
nnt kalo ade cite best2 sket aku blogkan lah..

-bye-



mrs e

0 comments: