kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, March 23, 2009

rasa x bestt ajer..

|
mood aku berubah² jek sejak kebelakangan ni..
kejap ok..kejap x berapa ok..

tp mmg byk yg x berapa ok dari yg ok..
hikkkssss..



kenapa ye?
aku pun xtau..

kdg² aku rasa sayu..
kdg² rasa cam geram pun ade..

kenapa pulak geram ek?
adekah kerana buku cerita yg aku baru habis baca tu x best yg membuatkan aku geram?
yerla..biasa nye kalo kite baca buku² cinta, kite mmg suke baca yg indah² aje..
sume yg best², yg mmg susah le nk dpt dlm dunia realiti..

tp buku yg ni mmg byk aku x faham..
aku rasa jalan cerita dia banyak yg buang masa..
pastu ending dia pulak mcm nk cepat² jek habis..
dah...mcm tu saje?!!

mmg buku tu drpd novelis terkenal..
buku² dia yg sebelum ni pun banyak yg aku dah khatam..dan ade gak jadi koleksi buku aku..
tp entahlah..maybe dia pun dah kekeringan idea kut..

ermm...tp itu ke yg membuatkan aku rasa x best mcm ni..?
hrmmmm...mungkin tidakk...

entahlah...aku pun pelik ngan ape yg aku rasa ni..
sbb bukan sekejap tau aku rasa mcm ni..dah 3 ari dah..
huhu~

confuse dgn diri sendiri..


mrs e

1 comments:

DYLA said...

naja,
rasenya mcm naja kene gi holiday hehe. ok tak idea tu? ajak mr e k.

naja, mcm best plak logo jgn guna IE tu. bagus la naja