kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Saturday, April 18, 2009

berkemas..

|
sapu²..kemas²..buang habuk sume..

itulah aktiviti aku ari ni..

dah siap berkemas dah ni, tgh basuh baju sambil relax jap ngadap blog..
mr e lak xde, dia g meracun rumput kat kebun..
[biasalah, kami ORANG LUAR BANDAR..dengan kata lain, orang kampung..mmg biasa wat keje² kebun sume..ekekekeke]

ermmm...nk masak menu ape tghari ni ek?


('?') thinking...



mrs e

2 comments:

E said...

ya 2 tong arini 2 pun x abis ag sok nx kne racun lagi...

ratna said...

mrs. e.. jadi saya kena tukar template atau guna mozilla yer.. ? tp saya tak der mozilla kat lappy saya ni. thanx yer.. tak syok la bila ada problem ni.