kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, April 13, 2009

fossil watch

|
lepas dari tgk wayang tu, kitorg pun mula lah jalan² cuci mata
jalan kat MP jap, pastu terus masuk semula Dataran Pahlawan

masa lalu depan kedai jam, terus mata aku tertarik kat 1 jam fossil ni..
kira cam cinta pandang pertama lah kan

aku mmg dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa giler dah x pakai jam
kalo dulu² mmg aku suke sgt kumpul jam ni..
mcm² brand aku kumpul, bum equipment, mickey mouse, polo, benetton..
ade yg aku beli sendiri, ade yg abang aku belikan
last aku pakai jam adelah jam polo yg stainless steel tu
sebelum tu aku pakai ok je, tah kenapa 1 hari tu aku pakai, tangan aku gatal² mcm ruam tu pulak
pastu aku mmg dah x pakai dah

boleh je kalo nk pakai jam yg bertali² lak design nye ke kan
tp aku ni mmg payah giler nk berkenan kat satu² jam tu
mmg mcm cerewet lah kalo nk beli jam
ade aje yg x kena dan x menepati citarasa aku..
sbb tu aku rela x pakai jam sbb nan ado yg aku suke

bile dah aku terpikat kat 1 jam ni, means mmg ade sesuatu lah kat jam tu yg aku rasa berkenan
mr e suh beli aje, sbb aku ni mmg payah nk minat kat 1-1 jam tu
dah suke, rembat jelah..hiksss

 
  
close up

 
  

so, ari ni aku g keje dengan berjam baru lah
ahakksss..


mrs e

7 comments:

ratna said...

cantik jam tu... siyes ni.. cantik. lain dr yg lain.

RaFFLeSiA MeRaH said...

jam tu menarik...lain dari yg lain.....

mrs e said...

ratna & rafflesia merah..

mekasihhhh...
(padahal bile dah beli ni asik je tertelek² jam tu semula sbb hati asyik berbisik² "cantik ke jam aku ni..ishhhh cantik ke..)

huhuhuhuhu

DYLA said...

naja.. jeles nih!

sbb dyla pun mmg suka jam tue...

Erda said...

jelesnye! sbb kite pun suke jam fossil! very adorable!

mrs e said...

dyla..

apelg dyla, beli jgn x beli..pakai sama²..biar banyak koleksi jam fossil dyla tu..hehehe


erda,

jom beli sama ngan naja..hiksss

E said...

awesome...