kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, April 6, 2009

gambar ni sexy..?!!

|
 

aku dapat tag ni drpd DYLA..

tag yg suh describe ttg gambar profile kat blog aku..dyla kata gambar profile aku ni nmpk sexy? iye keeee..?
aku tgk besa jek..hihi..k lah, aku jawab la dulu soalan² tag nih ;p

1. Letakkan gambar profile anda
    Dah letak kat atas tu..

2. Terangkan ape maksud gambar itu
    Errr..maksud? aku pun xtau ape maksud gambar tu ek..maksud gambar tu; gambar aku lah..BOLEH?
   Gambar tu bermaksud aku amik gambar sambil posing ala² manje gituuu..awwwww..manje ke..ihiksssss..
   aku amik gambar tu masa kat tempat keje, time tu dah nak balik..boring² nk tunggu cukup time, aku pun
   snap² le gambo..ahakssss..kalo uolss perasan, mcm ade org jalan sebelah aku tu, tu mr e le tu..hehhe..
   (banyak nau aku sebut perkataan maksud, sampai aku pun naik blur ape maksud perkataan maksud tu..)

3. Kenapa pilih atau letak gambar itu
    kenape ek aku letak gambar tu? xde sebab yg spesifik kut..sebab aku sukeeeee jek nk letak gambar tu..
    kalau sok² aku dah jemu gambar tu, aku letak le yg lain..mmg betul, aku pun xtau sebab ape..kalau nk kata
    gambar tu lawa (pada aku), tp xdelah lawa jugak² pun..biasa aje..tulah..SEBAB AKU SUKEEEEE.. ;)

aku nk lah jugak tau ape sebab korang kat bawah ni letak gambar profile yg korang pilih tu..

  • tulip-thewhitestar ~ sbb gambar tu berdua ngan hasben
  • erda simpledelicateandpure ~ angle gambar tu menarik
  • areleez ~ gambar dia mesti berdua ngan hubby
  • ija chamang ~ nk tau ape cite disebalik gambar tu
  • faizah_haris ~ sbb baru² ni aku perasan dia baru tukar gambar profile
silalah buat tugasan ini ye tawan² :D


mrs e

1 comments:

DYLA said...

huhu,
naja, btul la sexy ape... dah nama pun gmbr manja2. hehe