kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, April 13, 2009

ini dia yg aku cari..(errr..bolehlahhh..)

|
sebenarnya kalo ikutkan aku nk cari border yg lebar sket mcm dlam magazine tu
p lah cari kat euro moda dataran pahlawan melaka..

ada mmg ada, tp border tu x siap jahit manik lah pulak
kalo beli jenis yg aku nk tu, mmg kena jahit manik sendiri lah jawabnye..
lagpun kaler yg aku cari tu xde..

fikir punye fikir, aku amik je border yg pattern sama aku guna tuk baju raya aku tahun lepas..
dulu aku beli kat Jakel, price dia reasonable lah..
kat euro moda ni ade a bit high lah price nye

tp mmg dah niat nk beli kannnn
terus je beli..maleh aku nk fikir² lg..
kang sampai ke sudah baju aku x terbuat kang..hiksss

 
  

so, lepas ni nk p jumpa tailor lak lah... ;p


mrs e

4 comments:

Erda said...

wow...glmaernye baju. nak pakai g mane tu? dinner eh? ctk tau kaler ijau...kite pun suke...

NoRT said...

wahhhh..melaram dgn tema ijau ye... cool je kaler tuh

mrs e said...

erda,

hiksss..saje² nk wat baju tu..xtau pun nk wat g mana..kalo ade kenduri kahwin leh gak pakai kut..
x pun wat baju raya je terusss..hehe


nort,

ha a..suke kaler ijau..tp bukan bermakna fav color saya..
;p

eiza said...

Baju tuh blh bawak time umah org kawen ye... k.shima...