kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, April 13, 2009

jangan tegur!

|
on the way nk ke melaka tu, dgr SINAR fm
linda on tgh celoteh tentang filem jangan tegur..
dah dgr tu, saje² jelah ajak mr e tgk..dia pun on ajer ;p

aku mmg x pernah sekalipun tgk wayang ngan mr e ni
dari zaman berkawan, bertunang sampai dah kahwin ni haaaa..mmg x pernah jejak pun panggung tuh
baik kan aku? hahahaha

kalo dulu masa jd student, selalu jek g tgk movie
pantang jek ade filem baru, mesti la jejak GSC atau TGV
tah nape tah, ngan mr e ni selalu jek plan nk g tgk, tp x g pun bile dah kuar
huhuhu

sampai jek MP tu, b4 makan aku ajak mr e g li tiket dulu
tgk lengangggg aje...cam xde org nk tgk je..cam xde sambutan pun iye jugak

 
tiket kul 4


dah masa makan tu aku asyik terfikir² mesti x best ni filem nih
alamak...rugi nye akuuu...tp aku ckp dlm hati jelah
kang kalo ckp ngan mr e kang takut dia bengang lak..dah le aku beria² ajak tgk movie
sekali rupenya bile dah masuk, ramai gak yg tgk..

 
  
  
posing² dulu sebelum masuk
sejarah ni..kata pun 1st time tgk berdua kannnn


aku pun pasrahhh ajelah...tgk aje
kang kalo x sdap, aku tdo jek dlm tu..hahha

sekali serraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm kooo..
terkejut² aku dlam tu..
sib baik dah kahwin, boleh aku peluk² mr e..kihkihkih

paling takut masa nenek dia meninggal tu..
huuuuuuuuuuuuuuu...takutttttttttttttttttttttttttttt..
sampai sekarang terbayang² aje..

nk g turun dapur sekarang ni pun penakut yang amattt
mesti mr e kena escort bini dia nih..
nasib lah kan, mr e dpt bini penakut mcm ni..hihi


mrs e

4 comments:

aku lah arween said...

aiyakkk
tak g tgk lg nie
baru pas tgk fast n furious
:D

mrs e said...

arween..

kena pegi tgk tu..
tgk jgn x tgk!!

hiksss

RaFFLeSiA MeRaH said...

sbb tu akak x suke tgk wayang citer seram...akak lagi suka tgk filem aksi....hehehehe...sabtu baru ni akak gi nengok citer fost furious ke ape tah name filem tuuu...lupa lak...hehehee...

Erda said...

best ke jgn tegur? kite baru plan nak g tgk tp member kite ckp rugi tgk...x berbaloi...huhuhu